25 Kasım 2010 Perşembe

MIRANO/Ataköy Plus Avm



Eğer Italyan Mutfağı'nın sempatizanıysanız mutlaka denemeniz gereken bir yer var...Mirano!.Türkiyede henüz çiçeği burnunda Avm'lerinden Ataköy Plus sizlere en üst katında mükemmel bir manzarası olan Mirano da tatlarına hayran kalacağınız bir restaurantta İtalyan mutfağının eşsiz lezzetlerini tatma fırsatı veriyor.Mirano gerçektende beklentilerin lezzet bakımından kesinlikle karşılandığı,ambiyansı ve açık mutfağıyla müşterilerine dört dörtlük bir hizmet sağlıyor.Salata çeşitlerinden muhteşem ızgaralara,müthiş pizzalardan tatmaya doyamacağınız el yapımı makarnalarıyla...Konseptin en önemli özelliği makarnalarını kendilerinin yapması ve açık mutfak. Bu gibi detaylar ufak görünsede mekana aşırı bir sıcaklık kattığı çok aşikar.Bir gün olurda yolunuz Mirano Ristorante ye düşer ise size favorilerimden bir kaç çeşit söylemek istiyorum.

1-Penne Ponno:Tavuk şeritleri,mantar,köri ve krema sos ile gerçektende müthiş bir lezzet

2-Pizza Garden:Sebze severler için muthiş denebilecek bir Pizza;Mantar,Soğan,Ispanak,brokoli ve tatlı biber

3-Pizza Vıtello:Bonfiler şeritleri,soğan,yeşil zeytin,kuru domates ve balsamik soslu rokayla farklı bir lezzet

4-Fillet Strips Salata:Mevsim yeşillikleri,bonfile şeritleri,cheri domates,mini mısır,renkli biber ve ballı dijon sosu ile oldukça doyurucu ve bir okadarda lezzetli bir salata

Yukarda verdiğim örnekler Miranodaki eşsiz lezzetlerden sadece birkaçı...Mutlaka denenmesi gereken bir Restaurant

1 yorum:

  1. italyayı da mutfagını da severim ve en onemliside yemek yemeyi cpk severim, bu önerileri göz önünde bulunduracagım ve en kısa zamanda ziyaret edicegim.

    YanıtlaSil